Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Συχνές ερωτήσεις για Hair Extensions

Ποιότητα Μαλλιών Hair Extensions

Τι ποιότητα μαλλιών χρησιμοποιείται στα hair extensions;

Στην KDG Hair Boutique, είμαστε προσανατολισμένοι στη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών, χρησιμοποιούμε μαλλιά:

  • 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας, για μαλλιά υγιή και λαμπερά
  • Remy, για μαλλιά που δεν μπερδεύονται, έχουν φυσική κίνηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερική επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση
  • με ενιαίο μήκος και ελαφρύ φυλλάρισμα στις άκρες ώστε να είναι πλούσια, με ιδιαίτερη φυσικότητα και κίνηση
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της 100% φυσικής τρίχας, Remy;

Πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας. Η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερικής επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση. Με την επιλογή αυτή εξασφαλίζουμε ότι τα μαλλιά:

  • είναι λαμπερά
  • δεν μπερδεύονται
  • έχουν φυσική κίνηση
  • έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής
  • εναρμονίζονται απόλυτα με τα μαλλιά σας
  • μπορεί να βαφούν ή να εφαρμοστούν άλλες τεχνικές εργασίες (Προσοχή: μόνον κατόπιν οδηγιών από την KDG Hair Boutique)

Μέθοδοι Hair Extensions

Ποια μέθοδο Hair Extensions έχετε επιλέξει;

Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές hair extensions: Tape Extensions, Hair extensions με τούφες Normal ή Micro, Easy Rings Weft Extensions. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, αν θέλετε όγκο, μήκος ή και τα δύο ο ειδικός Hair Specialist που θα σας εξυπηρετήσει θα επιλέξει τη μέθοδο που σας ταιριάζει.
Το βέβαιο είναι ότι μετά την εφαρμογή θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα που φαντάζεστε, εντυπωσιακό και φυσικό παράλληλα.

Ποια μέθοδος Hair Extensions μου ταιριάζει;

Ο ειδικός Hair Specialist θα εξετάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μαλλιών σας, όπως το μήκος και την κατάστασή τους και θα συζητήσει μαζί σας για το αποτέλεσμα που θέλετε. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας θα σας προτείνουμε την ιδανική για εσάς τεχνική.
Για παράδειγμα, εάν έχετε λεπτά, αραιά αλλά υγιή μαλλιά η μέθοδος micro revolution θα σας δώσει ένα «αόρατο» αποτέλεσμα σε επιλεγμένα σημεία που θα σας εντυπωσιάσει.
Επιπλέον, είναι δυνατός ο συνδυασμός διαφορετικών μεθόδων ώστε να επιτύχουμε άριστο αποτέλεσμα.

Εφαρμογή Hair Extensions & Ιδιαίτερες ανάγκες

Μπορεί καθένας να εφαρμόσει hair extensions;

Στην KDG Hair Boutique αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη υπευθυνότητα την εφαρμογή Hair Extensions. Γι’ αυτό για να προχωρήσουμε στην εφαρμογή τους θα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις.
Η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε υγιή μαλλιά. Δεν επιτρέπεται σε μαλλιά όχι υγιή, ταλαιπωρημένα από διάφορες τεχνικές εργασίες (βαφή, περμανάντ κ.λπ.), καθώς και σε μαλλιά με τριχόπτωση πέραν του φυσιολογικού. Επίσης, τα μαλλιά σας πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10cm μήκος.
Θέλουμε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας τόσο μετά την εφαρμογή, όσο και μετά την αφαίρεση των hair extensions.

Θα ταιριάζουν τα πρόσθετα μαλλιά των hair extensions με τα φυσικά μου μαλλιά;

Στη KDG Hair Boutique υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε τρέσες και τούφες για extensions σε διάφορους τύπους μαλλιών (ίσια, σπαστά) ώστε να ταιριάζουν με τα μαλλιά σας και το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό. Επιπλέον, λόγω της χρήσης φυσικής τρίχας Remy υπάρχει η δυνατότητα για κάθε styling και το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάντα ενιαίο και εντυπωσιακό.

Πώς μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά μου;

Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δυνατότητα συνδυασμών τους. Έτσι, είτε θέλουμε να πετύχουμε μονοχρωμία, είτε πολυχρωμία, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και τα νέα μαλλιά δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από τα δικά σας μαλλιά.

Πόσο μακριά μπορώ να κάνω τα μαλλιά μου;

Το μήκος των hair extensions μπορεί να φθάσει έως και τα 50cm. Όμως είναι καλύτερα το μήκος των hair extensions να είναι ανάλογο των δικών σας μαλλιών.

Πόση ώρα κρατάει η εφαρμογή hair extensions;

Ο χρόνος εξαρτάται από τη μέθοδο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση περισσότερο από λίγες ώρες. Για πολύ εύκολη και σύντομη τοποθέτηση με εντυπωσιακά αποτελέσματα προτείνουμε τη μέθοδο Tape Extensions ή easy rings.

Έχω λεπτά αλλά υγιή μαλλιά. Μπορώ να κάνω τοποθέτηση hair extensions;

Η μέθοδος Hair Extensions με τούφες Micro είναι αυτή που θα εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα για εσάς. Εύκολη εφαρμογή και «αόρατο» αποτέλεσμα!

Διάρκεια Ζωής & Συντήρηση Extensions

Πόσο χρόνο μπορώ να κρατήσω τα extensions;

Η διάρκεια ζωής των extensions εξαρτάται από τη μέθοδο την οποία έχετε επιλέξει, την περιποίηση που κάνετε στα μαλλιά καθώς και από την ταχύτητα που τα μαλλιά σας μεγαλώνουν. Κυμαίνεται από ένα έως έξι μήνες.
Στην KDG Hair Boutique η ποιότητα των extensions είναι τόσο υψηλή που με τη σωστή συντήρηση έχετε τη δυνατότητα επανατοποθέτησής τους.

Πώς θα ξέρω να φροντίζω τα extensions μου;

Με την αγορά των extensions λαμβάνετε αναλυτικές και απλές οδηγίες για τη συντήρησή τους. Λούσιμο, χτένισμα και τεχνικές εργασίες θα πρέπει να γίνονται με βάση αυτές. Αν τις ακολουθείτε, αφενός θα κρατήσετε για περισσότερο καιρό τα extensions στα μαλλιά σας, αφετέρου θα έχετε τη δυνατότητα επανατοποθέτησης. Επιπλέον, θα είστε σίγουρη ότι τα φυσικά σας μαλλιά θα παραμείνουν ασφαλή και υγιή.

Αφαίρεση Extensions

Θα βλάψουν τα δικά μου μαλλιά;

Τα Hair Extensions δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον είναι υγιή κατά την εφαρμογή τους και γίνεται η σωστή συντήρησή τους βάσει των οδηγιών που λαμβάνετε με την αγορά τους.
Ειδικά στην KDG Hair Boutique χρησιμοποιούνται αξιόπιστα υλικά & μηχανήματα εφαρμογής και επιπλέον, η εφαρμογή, συντήρηση και αφαίρεση γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι, εγγυόμαστε το ιδανικό αποτέλεσμα και τη μέγιστη ασφάλεια για τα φυσικά σας μαλλιά.

Το υλικό συγκόλλησης επηρεάζει τα μαλλιά μου;

Το υλικό συγκόλλησης που χρησιμοποιούμε είναι εξειδικευμένο και προορίζεται μόνο για μαλλιά. Είναι δοκιμασμένο και έχει όλες τις προδιαγραφές για μεγάλη σταθερότητα και εύκολη αποκόλληση. Δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τα μαλλιά σας εφόσον η αφαίρεση γίνει από τον εξειδικευμένο τεχνικό που χρησιμοποιεί την κατάλληλη λοσιόν αφαίρεσης.

Τα μαλλιά μου θα επηρεαστούν κατά την αφαίρεση;

Η αφαίρεση των extensions είναι εύκολη και γρήγορη και τα μαλλιά σας δεν θα επηρεαστούν από αυτή εφόσον:

  • αξιοποιείτε τη δωρεάν μηνιαία συντήρηση που σας παρέχει η KDG Hair Boutique (αφορά στα hair extensions με τούφες)
  • ακολουθείτε τις οδηγίες συντήρησης που σας δίνουμε με την αγορά τους
  • χρησιμοποιείτε τα προτεινόμενα προϊόντα περιποίησης
  • η αφαίρεση γίνει από εξειδικευμένο συνεργάτη μας

Κόστος

Τι επηρεάζει το κόστος των extensions;

Το κόστος των extensions εξαρτάται από το μήκος τους, την ποιότητα των μαλλιών και του υλικού συγκόλλησης και τη μέθοδο εφαρμογής. Στην KDG Hair Boutique έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε μόνο τρίχα ανώτερης ποιότητας και τα καλύτερα υλικά. Έτσι, όχι μόνο εξασφαλίζουμε το άψογο αποτέλεσμα, αλλά επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα επανατοποθέτησης των ίδιων extensions για σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.