Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Λύσεις για Επαγγελματίες

Ας ξεκινήσουμε μία σχέση συνεργασίας

Έχετε τη γνώση, έχετε την έμπνευση, ελάτε να σας δώσουμε “εργαλεία” για μοναδικές δημιουργίες στα μαλλιά!

Σας προσφέρουμε:

  • Κορυφαία Ποιότητα για να αναδεικνύει τη δουλειά σας
  • Μεγάλη Ποικιλία για να επιλέγετε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε
  • Ανταγωνιστική Τιμολόγηση και επιπλέον ειδικές προσφορές
  • Ειδικές Παραγγελίες για επαγγελματίες για να έχετε ακριβώς το προϊόν που θέλετε (χρώμα, μήκος, κατσάρωμα κλπ)

Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: professionals@kdghair.gr ή τηλεφωνικά στο 210 80 56 444.

Σωστή τιμή & κορυφαία ποιότητα, πάντα μαζί!

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε η ποιότητα είναι αυτή που θα διαφοροποιήσει κάθε επαγγελματία και θα τον κρατήσει στην αγορά. Τα υλικά κακής ποιότητας μπορεί να σας “εκθέσουν” στην πελάτισσά σας και άδικα να διακινδυνεύσουν τη φήμη σας.

Γι’ αυτό σας παρέχουμε μόνο το καλύτερο, φροντίζοντας πάντα η τιμολόγησή μας να είναι ανταγωνιστική.

Πρόσθετα Μαλλιά: Σύγχρονο Εργαλείο Κομμωτικής

Για δημιουργίες που αξίζουν σε εσάς και την πελάτισσά σας

Ένα μεγάλο κομμάτι της σύχρονης κομμωτικής και βέβαια, του κέντρου κέρδους για εσάς σχετίζεται με τα πρόσθετα μαλλιά ως εργαλείο για όγκο και μήκος στα μαλλιά και για εντυπωσιακά χτενίσματα. Επιλέγουμε να σας δίνουμε μόνο την καλύτερη ποιότητα για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας και να αναδεικνύεται τις ικανότητές σας.

Τρέσες με κλιπ:

Οι τρέσες μας είναι από 100% φυσική τρίχα Remy με ενιαίο μήκος και ελαφρύ φυλλάρισμα στις άκρες ώστε να είναι πλούσια, με ιδιαίτερη φυσικότητα και κίνηση. Έτσι, μπορείτε να δώσετε τον όγκο που επιθυμείτε στα χτενίσματά σας.
Θα τις βρείτε σε διάφορα μήκη & τύπους μαλλιών και επιπλέον, έχετε δυνατότητα ειδικής παραγγελίας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. 

Hair-extensions:

Υποστηρίζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους για να εφαρμόζετε σε κάθε σας πελάτισσα αυτό που της ταιριάζει. Σας παρέχουμε ποιοτικά υλικά συγκόλλησης για ασφάλεια στην εφαρμογή.
Οι τρέσες & τούφες που σας παρέχουμε είναι από 100% φυσική τρίχα Remy, με ενιαίο μήκος και ελαφρύ φυλλάρισμα στις άκρες ώστε τα μαλλιά να είναι πλούσια, με ιδιαίτερη φυσικότητα και κίνηση.
Θα τις βρείτε σε διάφορα μήκη & τύπους μαλλιών και επιπλέον, έχετε δυνατότητα ειδικής παραγγελίας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε. 

Υποστήριξη – Συμβουλευτική

Είστε κάτι παραπάνω από ένας κομμωτής

Ως επαγγελματίας κομμωτής έχετε έναν επιπλέον ρόλο, πέρα από το κούρεμα ή το χτένισμα των μαλλιών, αυτό του συμβούλου προς τον πελάτη σας, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο απώλειας μαλλιών.
Στηρίξτε τον και προτείνετέ του αξιόπιστες λύσεις στο πρόβλημά του: Περούκες, ειδικά πρόσθετα, τουπέ είναι κάποιες επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες του. Η κάθε μορφή απώλειας μαλλιών πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της και την έκτασή της και γι’αυτό μία λύση δεν κάνει για όλους.
Είμαστε δίπλα σας, όχι μόνο με τις κατάλληλες λύσεις, αλλά και για να σας καθοδηγήσουμε στην προσέγγισή σας προς τον πελάτη σας.