Skip to main content
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ | ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 80.56.444

Θα φαίνεται ότι φοράω περούκα;

Βεβαίως όχι!

Φορώντας μία περούκα από την KDG Hair Boutique κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά, ούτε το στενό σας περιβάλλον, εφόσον δεν το επιθυμείτε.

Φροντίζουμε ώστε το αποτέλεσμα της περούκας να προσαρμοστεί στα μέτρα σας και να είναι απόλυτα φυσικό.

Στην KDG Hair Boutique λειτουργεί ειδικό τμήμα για αυτό το σκοπό. Διασφαλίζουμε προσωπικό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Οι συνεργάτες της KDG Hair Boutique έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να προτείνουν την κατάλληλη για εσάς περούκα και να τη φέρουν στα μέτρα σας.

Το εσωτερικό της περούκας (το τμήμα της περούκας που έρχεται σε επαφή με το κεφάλι σας) προσαρμόζεται πάνω σας, σύμφωνα με τα δικά σας χαρακτηριστικά π.χ. περίμετρος, σχήμα κεφαλιού. Έτσι, η εφαρμογή της είναι ακριβής και άψογη, εξασφαλίζοντας όχι μόνο σταθερότητα, αλλά άνεση και φυσικότητα στην κίνηση.

Στην περίπτωση των ετοιμοπαράδοτων περουκών, αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ίδιο με τα φυσικά σας μαλλιά.

Και επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων περουκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία ειδική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Εκτός από τα παραπάνω επιλέγετε επιπλέον το υλικό της βάσης, το ακριβές χρώμα των μαλλιών, το πάχος & ποιότητα τρίχας και την πυκνότητα μαλλιών.