banner timi

Ανδρικές Περούκες

Περούκες KDG: Ανακτήστε την εικόνα που σας αξίζει!

Δείτε επιλεγμένα σχέδια από τη συλλογή μας και ελάτε στο κατάστημά μας για να βρείτε ακόμα περισσότερα και να ενημερωθείτε για τις ειδικές προσφορές μας. 

Περούκες ετοιπαράδοτες ή με παραγγελία

Περούκες Ετοιμοπαράδοτες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτες περούκες, οι οποίες προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την αγορά τους.

Ειδικότερα, αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, στη συνέχεια, γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα.

Έτσι, έχετε μια άμεση λύση, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι προσωπικό και απόλυτα φυσικό.

Περούκες κατόπιν ειδικής παραγγελίας

Επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων περουκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία ειδική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Επιλέγετε όχι μόνο το κούρεμα και το χτένισμα που επιθυμείτε, αλλά επιπλέον:
  • το χρώμα
  • το πάχος & ποιότητα τρίχας
  • την πυκνότητα μαλλιών
  • το μήκος
Τη στιγμή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Περούκες αποκατάστασης - παθήσεων

Στις περιπτώσεις που η περούκα είναι ανάγκη λόγω απώλειας μαλλιών, η αντιμετώπισή μας είναι στοχευμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες που υπάρχουν. Περούκες, ετοιμοπαράδοτες ή κατόπιν παραγγελίας, με φίνα υλικά και σίγουρους τρόπους στήριξης εξασφαλίζουν:

  • φυσική εικόνα 
  • σιγουριά και σταθερότητα στην εφαρμογή της
  • άνεση, όσο τη φοράτε.

Γνωρίζουμε ότι ίσως έχετε πολλές απορίες για να λύσουμε. Είμαστε δίπλα σας, αυτή τη δύσκολη στιγμή για να σας διαβεβαιώσουμε ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην καθημερινή σας ζωή.

Περισσότερα για τις περούκες αποκατάστασης - παθήσεων...

Ποιότητα μαλλιών περουκών

Η καλύτερη ποιότητα μαλλιών, για το καλύτερο αποτέλεσμα!

H KDG Hair Boutique επιλέγει την καλύτερη ποιότητα μαλλιών είτε πρόκειται για φυσική τρίχα είτε για τεχνητή.

Κρατώντας πάντα υψηλό το επίπεδο ποιότητας, σας παρέχουμε την επιλογή που σας ταιριάζει ανάλογα με το σκοπό ή/ και τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος που θα αγοράσετε καθώς και τις συνήθειές σας.

100% Φυσική Τρίχα Remy

Στα προϊόντα από φυσική τρίχα χρησιμοποιούμε πάντα 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά είναι λαμπερά, δεν μπερδεύονται και έχουν φυσική κίνηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. 

Πρόκειται για την καλύτερη ποιότητα φυσικής τρίχας. Η ανωτερότητά της εντοπίζεται στην εξωτερικής επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία, σε άψογη κατάσταση.

Συνθετική Τρίχα Νέας Γενιάς

Τα χαρακτηριστικά της συνθετικής τρίχας νέας γενιάς όπως π.χ. η υφή το πάχος της και τα χρώματα είναι ανάλογα της φυσικής. Αυτό σας εξασφαλίζει φυσικό και σταθερό αποτέλεσμα που με σωστή συντήρηση και χρήση θα διαρκέσει για πολύ καιρό.

Μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση, εάν αναζητάτε μία οικονομική περούκα που θα φορέσετε για μικρό χρονικό διάστημα ή αν δεν θέλετε να ασχολείστε ιδιαίτερα με την περιποίησή της.

Χρωματολόγιο μαλλιών περουκών

Βρείτε στο πλούσιο χρωματολόγιο της ΚDG Hair Boutique την απόχρωση που σας ταιριάζει. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και το ποσοστό των γκρίζων αποχρώσεων στα μαλλιά ώστε να είναι όπως τα φυσικά σας μαλλιά σε περίπτωση που έχετε "γκριζάρει".

colours natural

Η οθόνη του υπολογιστή μπορεί να αλλοιώνει την εικόνα του πραγματικού χρώματος.

Εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι ιδιαίτερο, να είστε σίγουρος ότι μαζί θα βρούμε τη λύση που σας καλύπτει! Για παραγγελίες εξ αποστάσεως, επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τη σχετική διαδικασία.

Χαρακτηριστικά μαλλιών περουκών: κατσάρωμα & πυκνότητα

Βαθμός Κατσαρώματος

katsaroma

Ο βαθμός κατσαρώματος είναι σημαντικό χαρακτηριστικό της τρίχας και επηρεάζει τη φυσικότητα του τελικού αποτελέσματος. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία της ΚDG Hair Boutique σε μαλλιά ίσια, σπαστά, σγουρά θα βρείτε αυτό που είναι ανάλογο των μαλλιών σας.
 


Βαθμός Πυκνότητας

pyknothta

Η πυκνότητα των μαλλιών είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό των μαλλιών που αναπαράγεται στην ΚDG Hair Boutique για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. 

Εάν επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας καλύπτει.

Βάσεις περουκών

Η "βάση" για το άψογο αποτέλεσμα

Για την KDG Hair Boutique η κατασκευή της περούκας ή του πρόσθετου είναι τόσο σημαντική όσο και η ποιότητα της τρίχας.

Στις περούκες οι βάσεις χωρίζονται στις ακόλουθες κύριες κατηγορίες:
  • Μηχανοποίητες βάσεις περούκας
  • Ημι-χειροποίητες βάσεις περούκας
  • Χειροποίητες βάσεις περούκας

Διασφάλιση ποιότητας περούκας

 

Η KDG Hair Boutique αναλαμβάνει την περιποίηση και συντήρηση του προϊόντος που αγοράσατε ώστε να το κρατήσετε σε άψογη κατάσταση.

01 banner  02 banner 03 banner 04 banner

banner timi

Γενικές Πληροφορίες

Apertura de cuenta bet365.es