banner timi

Περούκες αποκατάστασης - παθήσεων

Ανακτήστε την εικόνα που σας αξίζει!

Όταν η περούκα είναι ανάγκη λόγω απώλειας μαλλιών, ολικής ή μερικής, μόνιμης ή προσωρινής, το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η φυσική αποκατάσταση της εικόνας σας και η σιγουριά και άνεσή σας στην εφαρμογή της περούκας.

Η απώλεια των μαλλιών συχνά κλονίζει την αυτοπεποίθηση καθώς οι γυναίκες ίσως περισσότερο από τους άντρες συνδέουν την γοητεία τους με τα μαλλιά. Όμως η γοητεία βρίσκεται πρώτα από όλα μέσα μας.

Εμείς φροντίζουμε ώστε τα μαλλιά να μην σας περιορίσουν και να μην αλλάξει η καθημερινότητά σας!

Δείτε σχέδια περουκών που μπορείτε να επιλέξετε:

Κοντές
Περούκες

kontes-peroukes

Μεσαίες
Περούκες

mesaies-peroukes

Ημίμακρες
Περούκες

hmimakres-peroukes

Μακριές
Περούκες

makries peroukes

Πολύ Μακριές
Περούκες

poly makries peroukes


Κότσοι

peroukes kotsoi

 
 
 

Αποκατάσταση φυσικής εικόνας

Φροντίζουμε για την εικόνα σας, δεν κρύβουμε απλά ένα πρόβλημα!

Στόχος μας είναι μετά την εφαρμογή της περούκας η εμφάνισή σας να είναι απόλυτα φυσική, όπως πριν την απώλεια μαλλιών. Η περούκα δεν έρχεται απλά να καλύψει το πρόβλημα, αλλά να συμπληρώσει την εικόνα σας.

Η περούκα που θα επιλέξετε θα είναι απόλυτα φυσική, αφού:


• Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, ανταύγειες, μες, αλλά και ποιότητες μαλλιών
• Υπάρχει δυνατότητα να αναπαραχθούν τα χαρακτηριστικά των μαλλιών σας, όπως το χρώμα, κατσάρωμα κ.λπ., αφού μπορούμε να εφαρμόσουμε τεχνικές εργασίες στη φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy που χρησιμοποιούμε.
• Η περούκα κουρεύεται και χτενίζεται πάνω σας και το στυλ, κούρεμα, χτένισμα κ.λπ. αναπαράγονται μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
• Ειδικές αόρατες βάσεις δίνουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση και την κίνηση του μαλλιού.
Για πολύ υψηλές απαιτήσεις και για μόνιμες καταστάσεις η KDG Hair Boutique παρέχει την περούκα Invisible Skin

Εφαρμογή με άνεση και σιγουριά

Η υψηλή ποιότητα καταρρίπτει κάθε μύθο για τις δυσκολίες εφαρμογής της περούκας!

H περούκα συχνά συνδέεται με ανασφάλεια για τη σταθερότητά της ή την ευκολία εφαρμογής της. Για την KDG Hair Boutique αυτό είναι ένας μύθος, αφού η ποιότητα κατασκευής της περούκας και η τεχνογνωσία στην εφαρμογή της εξασφαλίζουν ότι η εφαρμογή περούκας σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας.

Ειδικότερα:


• Γίνεται προσαρμογή της βάσης της στο κεφάλι σας από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και εξασφαλίζεται η άψογη εφαρμογή.
• Ειδικοί τρόποι στήριξης δίνουν επιπλέον σταθερότητα, άνεση και ασφάλεια σε κάθε κίνηση, ακόμα και στην έντονη σωματική δραστηριότητα ή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
• Τα υλικά κατασκευής είναι ελαφριά ώστε οι περούκες να μην βαραίνουν ή ζεσταίνουν.
• Με την αγορά της περούκας θα πάρετε αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή της ώστε να μην έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα όταν θα μείνετε μόνη σας.

Ετοιμοπαράδοτες ή προσωπική παραγγελία

Κάθε ανάγκη σας, βρίσκει απάντηση!

Περούκες Ετοιμοπαράδοτες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτες περούκες, οι οποίες προσαρμόζονται στα μέτρα σας κατά την αγορά τους.
Ειδικότερα, αφού επιλέξετε τον τύπο που σας αρέσει, στη συνέχεια, γίνονται οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο χρώμα, το κούρεμα και χτένισμα.
Έτσι, έχετε μια άμεση λύση, εξασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι προσωπικό και απόλυτα φυσικό.

Περούκες κατόπιν ειδικής παραγγελίας

Επειδή, στα μαλλιά οι επιλογές είναι απεριόριστες, εάν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις που δεν καλύπτονται από τις τροποποιήσεις των ετοιμοπαράδοτων περουκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες. Με μία ειδική παραγγελία μπορούμε να αναπαράγουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν. Επιλέγετε όχι μόνο το κούρεμα και το χτένισμα που επιθυμείτε, αλλά επιπλέον:

• το χρώμα
• το πάχος & ποιότητα τρίχας
• την πυκνότητα μαλλιών
• το μήκος
Τη στιγμή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

Προσωπική εξυπηρέτηση και διακριτικότητα

Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να φύγετε ικανοποιημένοι και σίγουροι για την επιλογή σας.

Οι άνθρωποι της KDG Hair Boutique έχουν μακρόχρονη εμπειρία. Ο ειδικός Hair Specialist που θα αναλάβει την εξυπηρέτησή σας θα σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή και θα είναι στη διάθεσή σας για να σας λύσει κάθε απορία. Μην διστάσετε να ρωτήσετε ο,τιδήποτε μπορεί να σας προβληματίζει ή στεναχωρεί. Η κουβέντα μαζί του θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία αυτή τη δύσκολη κατάσταση και θα σας διευκολύνει σημαντικά.

Η εφαρμογή των περουκών και η συζήτηση γίνεται σε προσωπικά δοκιμαστήρια, ώστε να είστε άνετα και ήρεμα.

Σε ειδικές περιπτώσεις, υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού.

Μικρές συμβουλές

Με την εμπειρία μας, θέλουμε να σας διευκολύνουμε.

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε χημειοθεραπείες και ο γιατρός σας έχει ενημερώσει ότι μπορεί να χάσετε τα μαλλιά σας, θα σας προτείναμε να έρθετε πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία. Πριν την απώλεια μαλλιών είναι πιο εύκολο να επιλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και επιπλέον, η αλλαγή θα είναι για εσάς πιο εύκολη.

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να αντιμετωπίσετε την απώλεια αν δικιμάσετε σε μια μεταβατική περίοδο ένα πιο κοντό κούρεμα. Η απώλεια μαλλιών δεν θα σας φανεί τόσο έντονη.

Στην περίπτωση ολικής απώλειας μαλλιών, καλό θα ήταν να έχετε μαζί μία φωτογραφία σας. Θα μας βοηθήσει πολύ στο να σας προτείνουμε την περούκα που σας ταιριάζει.

banner timi

Γενικές Πληροφορίες

Apertura de cuenta bet365.es